وقتی فصل توت فرنگی میشود کمتر کسی هست که هوس مربای توت فرنگی نکند .
مربا توت فرنگی یکی پر طرفدارترین و خوشمزه ترین نوع مربا در جهان است که به همراه خامه صبحانه ، کره یا انواع پنکیک های صبحانه سرو کنید.
پخت مربای توت فرنگی در خانه کار راحت و بی دردسریت و فقط کافیست مقداری شکر و آبلیمو در خانه داشته باشید.
برای پخت مربای توت فرنگی باید توت فرنگی ها را تمیر کنید و بعد داخل قابلمه ای مناسب بچینید و روی آن شکر بپاشیدو هر لایه را به همین شکل در قابلمه بچیینید تا نصف فضای قابلمه پر شود. بعد در قابلمه را ببندید و بگذارید تا چند ساعتی شکر آب بیندازد.
سپس توت فرنگی ها را روی حرارت متوسط قرار دهید و بگذارید تا آب آن غلیظ شود. در این فاصله برای اینکه توت فرنگی ها له نشوند نباید آنها را هم برنید.
همچنین بخوانید:
در 10 دقیقه آخر مقداری آب لیمو داخل مربا بریزید تا باعث شود مربا شکرک نزند و یک دور آن را هم بزنید.
مربای پخته شده را داخل همان ظرف نگه دارید تا کاملا سرد شود. بعد آن را داخل شیشه های مورد نظر بریزید و در یخچال قرار دهید.
منبع: pocook.avablog