طرز تهیه همبرگر

همبرگر یکی از غذاهای خوشمزه و فوری است که نامش از زبان آلمانی گرفته شده است. مواد اصلی همبرگر عبارتند از گوشت گاو و برخی چاشنی ها که این غذا به صورت ساندویچ با مخلفاتی مانند خیارشور و گوجه فرنگی سرو می شود. همبرگر را می توان به دو روش سرخ شده و کباب شده طبخ کرد.

طرز تهیه همبرگر خانگی , همبرگر پیاز • مجله تصویر زندگی

مواد لازم برای همبرگر مخصوص

 

گوشت چرخ کرده با چربی 20 درصد 500 گرم

آرد سوخاری مقدار لازم

تخم مرغ 1 عدد

پیاز 1 عدد

سیر 2 عدد

نمک و فلفل سیاه مقدار لازم

همچنین بخوانید:

طرز تهیه همبرگر کبابی رژیمی

 تمام مواد رو باهم مخلوط کنین . یک تابه چدنی رو بذارین روی حرارت داغ بشه . از مواد به اندازه نارنگی بردارین و توی تابه بذارین . حرارت رو کم نکنین چون گوشت آب میندازه . یک طرف که کبابی شد ، طرف دیگه رو کباب کنین . حالا پس از اینکه دوطرف کبابی شد ، برای اینکه مغزپخت بشه میتونین حرارت رو هم کنین . از سبزیجات تازه برش بدین و کنار غذا با سس ها و چاشنی های رژیمی سرو کنید.

نکات

بهترین گوشت برای همبرگر مخلوطی از گوسفند و گوساله (و البته هردو بدن چربی )هست.

منبع: foodpad2.wordpress.com