مواد لازم:

پودر ژله انگور یا شاتوت(برای بنفش)

پودر ژله بلوبری،تمشک آبی(برای آبی)

پودر ژله لیمو یا کیوی(برای سبز)

پودر ژله موز یا آناناس(برای زرد)

پودر ژله پرتقال(برای نارنجی)

پودر ژله آلبالو یا انار(برای قرمز)

بستنی  وانیلی:2 عدد

  

طرز تهیه :

اگر از ظرفی مثل قالب ما استفاده می کنید به این نکته توجه کنید که میزان ژله ای که از هر نوع تهیه می کنید به ترتیب رنگ رنگین کمان همین طور زیادتر می شود .

برای اینکه متوجه منظورم بشوید دونه دونه رنگها را توضیح می دهم .

اولین رنگ(بنفش):

میزان هر بسته ژله 10 قاشق غذاخوری است .نصف پودر یعنی 5 قاشق را با نصف لیوان آب جوش حل کنید. برای شفاف تر شدن کمی روی حرارت قرار بدهید تا بجوشد.

بعد حدود 4-5 قاشق از آن را کنار بگذارید و به بقیه 2-3 قاشق آب یخ اضافه کنید و در ظرف ژله بریزید.

البته قبل از آن ظرف ژله را با آب سرد بشویید و حدود 1 دقیقه در فریزر بگذارید.

و در یخچال به مدت 45-60 دقیقه بگذارید تا خودش را بگیرد (شاید زودتر از این زمان هم سفت شود )

فقط توجه داشته باشید نباید ژله ها خیلی سفت شوند چون در پایان لایه های ژله از هم جدا می شوند.

بقیه ژله را (اگر سفت شده بود کمی حرارت بدهید) با دوقاشق بستنی که در دمای اتاق شل شده مخلوط کنید و روی ژله بنفش بریزید. و حدود 20-30 دقیقه زمان بدهید تا سفت شود.

مرحله 2 رنگ نیلی  است که ترکیبش شامل 3 قاشق بلوبری و 2 قاشق ژله بنفش است .

این پودرها را با نصف لیوان آب جوش حل کرده و  باز هم 5 قاشق کنار بگذارید و به بقیه 3 قاشق آب یخ اضافه کرده بگذارید کمی سرد که شد به آرامی روی لایه دوم بریزید ( این کا را آرام انجام بدهید و زمان بدهید تا خودش را بگیرد.

و باز هم طبق مرحله قبل 2 قاشق بستنی آب شده به بقیه ژله اضافه کرده و روی لایه بعدی بریزید .

خب من فقط میزان مواد لایه های بعدی را میگم .

رنگ آبی:

6 قاشق ژله آبی را با یک کمی از نصف لیوان بیشتر آب جوش حل کنید. 6 قاشق را کنار بگذارید برای مخلوط کردن با بستنی و بقیه را با 4 قاشق آب یخ مخلوط کنید و طبق مراحل قبل روی لایه ها بریزید .

لایه بستنی باز هم با دو قاشق بستنی مخلوط می شود .

7 قاشق رنگ سبز با کمی بیشتر از نصف لیوان آب جوش مخلوط شود و 6 قاشق را کنار بگذارید و با بقیه اش 5 قاشق آب یخ مخلوط کنید و ادامه بدهید.باز هم میزان بستنی 2 قاشق است .

8 قاشق ژله زرد با کمی بیشتر از آب جوش مرحله قبل حل کرده و 7 قاشق را کنار بگذارید و مثل مراحل قبل عمل کنید.باز هم با همان 2 قاشق بستنی 9 قاشق ژله نارنجی را با یک لیوان آب جوش حل کرده و 7 قاشق را کنار بگذارید و با 1/4 لیوان آب سرد مخلوط کنید و ادامه اش مثل مراحل قبل میتوانید این بار به جای 2 قاشق 3 قاشق بستنی بگذارید.

تمام پودر ژله انار را با یک لیوان آب جوش حل کنید و با 1/4 آب سرد مخلوط کنید. و به آرامی روی مواد بریزید و بگذارید حدود یک روز در یخچال بماند.

بعد با استفاده از سشوار ظرف را گرو کنید و آن را به آرامی داخل بشقاب یا برگردانید. البته قبلش با کارد کناره های ژله را جدا کنید.

یا میتوانید ظرفتان را داخل آب جوش فرو ببرید و 1001 ،1002 ،1003 بشمارید و ظرف را برگردانید.

ظرف من کمی پایین آن گود است که رنگ قرمز دیده نمی شود .

همچنین بخوانید:

نکات مهم:

حتما هر مرحله را به آرامی روی مراحل سفت شده قبل بریزید

ژله هایی را که می خواهید روی مراحل با بستنی بریزید را بگذارید کمی ولرم شود و داغ روی ژله بستنی نریزید.

نگذارید خیلی ژله های هر مرحله سفت شود چون موقع برگرداندن ژله لایه ها از هم جدا می شوند .

می شود ژله های هر مرحله را در فریز گذاشت ولی مراقب باشید یخ نزنند

من دوست ندارم لایه های ژله بستنیم ضخیم باشد ولی اگر شما دوست داشتید می توانید موقع تقسیم بندی ژله آن را به نسبت 2 به 2 تقسیم کنید ولی خیلی بستنی نزنید...

منبع: khanomkhone