امروز قصد داریم طرز تهیه دو نوع شیرینی خوشمزه و مجلسی که برای پذیرایی در مهمانی ها مناسب می باشد رو آموزش بدهیم  و امیدواریم از این آموزش خوشتون بیاد  و در منزل آن را تهیه بفرمایید.

مواد لازم برای شیرینی  نسکافه  ای

آرد   

کره      

نشاسته

پودرقند     

گردو ریز خرد شده :نصف لیوان

ذرت     

نسکافه     

وانیل

آب جوش

موادلازم برای گاناش

شکلات تخته ای :30 گرم

خامه صبحانه :یک قاشق غذاخوری

مغز بادام:به میزان لازم

پودر پسته :مقداری

طرز تهیه شیرینی نسکافه ای :

 ابتدا کره را که در دمای محیط قرار دادیم تا نرم شود را داخل کاسه ای میریزیم . بعد پودر قند را روی کره الک میکنیم و هم میزنیم.

بعد با همزن برقی 5 تا 7 دقیقه آنها را کاملا مخلوط میکنیم تا پف کنند و رنگشان روشن شود.

بعد زرده تخم مرغ و وانیل را به آن اضافه کنید و چند دقیقه دیگر هم بزنید تا زرده کاملا با مواد مخلوط شوند.

نسکافه را با یک قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید و کاملا حل کنید. بعد به همراه گردو به مواد اضافه کنید و با قاشق خوب هم بزنید.

سپس آرد را به همراه بیکینگ پودر از روی الک به مواد شیرینی اضافه کنید و هم بزنید. اول با قاشق مواد را مخلوط کنید و بعد هم کمی با دست ورز دهید تا حالت خمیری بگیرد.

اگر خمیر خیلی شل بود یک تا دو قاشق آرد به آن اضافه کنید ولی آرد نباید بیشتر از این مقدار شود.

خمیر آماده شده را داخل کیسه فریزر قرر دهید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

بعد از یک ساعت استراحت خمیر ، آن را از یخچال خارج کنید و با نصف کنید. سپس نصف خمیر را داخل کاغذ روغنی قرار دهید و با وردنه ورز دهید تا به ضخامت 3 میلی متر باز شود.

سپس با قالب های دلخواه شیرینی را قالب میزنیم و با کمی فاصله داخل سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده میچینیم .

بقیه خمیر را هم به همین شکل قالب میزنیم .

فر را با حرارت 150 درجه سانتی گراد از قبل روشن میکنیم تا گرم شود. بعد شیرینی ها را به مدت 10 دقیقه داخل فر قرار میدیم تا پخته شوند.

وقتی کنارها و زیر شیرینی تغییر رنگ داد از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید تا شیرینی ها خنک شوند.

برای تزیین شیرینی از مقداری گاناش استفاده میکنیم.

شکلات کاکائویی و یا سفید را داخل ظرفی بریزد و بر روی حرارت آب ذوب کنید و مقداری خامه به آن اضافه کنید و هم بزنید تا روان شود.

بعد تا گرم است داخل قیف میریزیم و بر روی شیرینی ها تزیین میکنیم . میتوانید روی شیرینی را با بادام و یا پودر پسته و یا هر مدلی که دروست دارید تزیین کنید.

بعد از اینکه شکلات ها خنک شد و خودش را گرفت ، شیرینی ها را داخل ظرف مورد نظرتان بچینید.

 

طرز تهیه رولت:

رولت در واقع نوعی کیک اسفنجیه که در سینی مستطیل شکل و کم قطری پخته و بعد از خنک شدن به همراه کرم مورد نظر، پیچیده می شه. برای تهیه این دسر، کیکی مورد نیازه که راحت و بدون ترک خوردن پیچیده شه که اکثر دستورهای کیک اسفنجی این قابلیت رو دارن و برای رولت قابل استفاده هستن.

مواد لازم رولت ساده

تخم مرغ ۴ عدد

وانیل‏ به مقدار لازم

شکر ۳/۴ پیمانه

نسکافه ۱ قاشق غذا خوری

آب جوش ۲ قاشق غذا خوری

آرد ۳/۴ پیمانه

بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری

مواد داخل رولت

خامه :150 گرم خامه

پودر شکر:یک دوم فنجان 

وانیل :یک سوم قاشق چایخوری 

همچنین بخوانید:

طرز تهیه رولت ساده

ابتدا آرد و بکینگ پودر را الک کرده و با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

 

فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید وسینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و با روغن چرب نمایید.

 

تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و زرده و سفیده را از هم جدا کنید، سفیده ها را با هم زن برقی خوب بزنید تا سفت شود.

 

سپس نیمی از شکر را افزوده و دوباره هم بزنید تا با هم ترکیب شده و سفت گردد.

 

زرده ها را به همراه آب گرم و وانیل مخلوط کنید ، سپس باقی شکر را افزوده و به هم زدن ادامه دهید تا مواد با هم ترکیب شده و به رنگ کرم درآید.

 

حالا  مخلوط آرد  را به آرامی افزوده و هم بزنید تا یکدست شود، سفیده را در سه نوبت به مواد فوق اضافه کرده و به کمک یک لیسک به آرامی مواد را به شکل دورانی مخلوط نمایید.

خمیر رولت را در سینی فر بریزید و روی آن را صاف کنید ، سینی را برای یک ربع تا 20 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا رولت بپزد.

در این فاصله همه مواد داخل رولت را در کاسه ای بریزید و هم بزنید تا یکدست شود.

بعد از اینکه نان رولت پخت آن را از فر بیرون آورده و روی یک پارچه تمیز برگردانید.

سپس با یک برس نم دار روی کاغذ روغنی را مرطوب کنید و آن را به آرامی ازنان جدا کرده و به آرامی رول کنید و اجازه دهید خنک شود.

نان را بعد از خنک شدن به آرامی باز کنید و خامه را به کمک یک کاردک روی سطح آن بمالید و دوباره رول کنید و به اندازه های دلخواه برش بزنید.

رولت های خامه ای را در ظرف مورد نظر بچینید و روی آن را با پودر شکر و خامه تزیین کنید

معجون خانگی

مواد لازم ( برای ۵ - ۴ نفر ) :

 

 انجیر  ۱۵ عدد

خرما  ۱۰ عدد

 بستنی  تقریبا ۳۵۰ گرم = یک سوم ۳/۱  (بستنی یک لیتری)

 شیر  نیم لیتر

 پسته  ۵۰ عدد یا ۴ قاشق غذاخوری بعلاوه مقداری جهت تزیین

گردو ۶ عدد بعلاوه مقداری جهت تزیین

کاکائو ۱ قاشق غذاخوری بعلاوه مقداری جهت تزیین

گل محمدی ۱ قاشق غذاخوری

کنجد بو داده جهت تزیین

 عسل  جهت تزیین

 پودر نارگیل  جهت تزیین

 خامه فرم گرفته  جهت تزیین

 موز  ۱ عدد

طرز تهیه :

ابتدا انجیر رو بمدت ۲۴ ساعت داخل آب می ریزیم تا خیس بخوره  .

هسته خرما رو جدا کنید  .

بستنی ، انجیر ، خرما ، پسته ، گردو ، کاکائو و گل محمدی رو ( اگه گل محمدی ندارید می تونید حذفش کنید ) داخل مخلوط کن می ریزیم .

بعد شیر رو اضافه کرده و مخلوط می کنیم .

مایع اصلی معجون آماده شد از این به بعد می خوایم تزیینش کنیم ( می تونید مواد روی معجون رو طبق سلیقه خودتون انتخاب کنید پس لزومی نداره حتما مواد زیر باشن . گزینه های دیگه ای که می تونید استفاده کنید : انواع کمپوت ، انواع ژله ، انواع آجیل و ... )

ابتدا روی معجون ها پودر نارگیل می ریزیم .

بعد موز رو برش داده و روش می چینیم .

بعد کنجد ریخته و پسته و گردو رو روش می چینیم .

و در نهایت عسل می ریزیم .

منبع: ashapzi99